Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Sanatorium Pod Jodłą

Adres obiektu Torosiewicza 1, 38-440 Iwonicz-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Teodora i Jan
Dodano: 2018-05-10
Pobyt od: 2018-03-07 do 2018-03-28 IP: xx.14.198.50
 
 
 

Polecam sanatorium w Iwoniczu Zdroju Pod Jodłą dla dwojga bliskich sobie osób. Byliśmy z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, dobre jedzenie, warunki bardzo dobre sprzyjające wypoczynkowi a także personel bardzo miły i uczynny. Pani Dyrektor wkłada wiele serca aby unowocześnić wnętrze budynku. Proszę tak dalej się starać życzymy dużo miłych ludzi w Waszych progach. Pozdrawiam wszystkich


 
 

Zdegustowany
Dodano: 2013-01-03
Pobyt od: 2012-12-17 do 2012-12-23
 
 
 

Powolny upadek hotelu. Jedzenie dowożone i komponowane zupełnie bez głowy, człowiek z cukrzycą jest tam bez szans. Podstawa żywienia do dwa rodzaje wędliny, żółty ser, czasem owoc i ziemniaki. Dlaczego wszystkie zupy zagęszczane są grysikiem i nie ma żadnych normalnych sałatek. "Opieka" dietetyka to niezbyt zabawny żart. Pokoje i łazienki wymagają REMONTU i odrobaczenia. Nie da się jechać na meblach sprzed 30 lat przez następne 20 lat. Ogólnie obiekt dla zdesperowanych na weekend - świetna lokalizacja, ale za tą cenę można mieć w Iwoniczu Zdroju kilka innych i w lepszej jakości noclegów. Pod Jodłą nikomu z decydentów już na niczym chyba nie zależy. Z przykrością odradzam tam pobyt.


 
Dział Marketingu i Sprzedaży "Uzdro
Dodano: 2009-01-20
 

Szanowny Pan Winiarski z Lublina. Decydując się na pobyt wczasowy zaakceptował Pan cenę zryczałtowaną zawierającą kilka świadczeń w tym nocleg, wyżywienie (3 posiłki dziennie). Ceny jednostkowe poszczególnych świadczeń są wyższe a Państwo korzystaliście z pakietu wczasowego, od którego nie powinno być żadnych odliczeń. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów zwróciliśmy Panu część kosztów za niewykorzystane posiłki. W zamian za rekreację w basenie, otrzymał Pan możliwość korzystania z seansów w jaskini solnej, z których wraz z rodziną skorzystał Pan bezpłatnie. Przepraszamy za zaistniałą nieścisłość, jednak uważamy że w żadnym wypadku nie został Pan oszukany. Z poważaniem. Dział Marketingu i Sprzedaży "Uzdrowisko Iwonicz" SA


 
Dział Marketingu i Sprzedaży "Uzdro
Dodano: 2009-01-20
 

Szanowny Pan Winiarski z Lublina. Decydując się na pobyt wczasowy zaakceptował Pan cenę zryczałtowaną zawierającą kilka świadczeń w tym nocleg, wyżywienie (3 posiłki dziennie). Ceny jednostkowe poszczególnych świadczeń są wyższe a Państwo korzystaliście z pakietu wczasowego, od którego nie powinno być żadnych odliczeń. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów zwróciliśmy Panu część kosztów za niewykorzystane posiłki. W zamian za rekreację w basenie, otrzymał Pan możliwość korzystania z seansów w jaskini solnej, z których wraz z rodziną skorzystał Pan bezpłatnie. Przepraszamy za zaistniałą nieścisłość, jednak uważamy że w żadnym wypadku nie został Pan oszukany. Z poważaniem. Dział Marketingu i Sprzedaży "Uzdrowisko Iwonicz" SA


 
winiarski
Dodano: 2009-01-04
 

Warunki mieszkaniowe znośne . Przy rozliczeniu pobytu wczasowego ogromny zgrzyt - chyba celowo brak rzetelnej informacji.Ze względu na to ,że obiad o godz 12.30 zrezygnowaliśmy z jedzenia obiadów ( 4 osoby) i zwrócono nam po 7 (siedem) złotych za niejedzone obiady tzn 11 dni X 4osoby x 7 zł, ale jeżeli chcesz kupić obiad to trzeba zapłacić od 18- 27 zł za obiad -ZŁODZIEJSTWO i OSZUSTWO. Pierwszy raz spotkaliśmy się z takim traktowaniem . Rezygnację z obiadów zgłosiliśmy zaraz po przyjeździe.Nikt nie zaproponował obiadokolacji ani też tego ,że nie będzie nam liczone za obiad średnio np po 20 zł. W cenie pobytu miał być basen - lecz to tez jest oszustwo , za basen płaciliśmy po 8 zł.Basen jest ładny, czysty i miła obsługa. Iwonicz piękny szkoda, że zostaliśmy perfidnie oszukani.


 
Ania321
Dodano: 2007-07-28
 

Byłam tam kilka lat temu. Wyżywienie jest super, Pokoje z TV i o ile dobrze pamiętam to jeszcze z lodówką :> Hotel położony jest w górskim krajobrazie. Niedaleko jest kościół, kryty basen itp. Można korzystać z wielu zabiegów np. z : - borowiny -inhalacji ustnej -inhalacji ( wchodzi się do pomieszczenia pełnego pary tak że widać tylko promień 1 - 1,5 m ) - oraz z wielu, wielu innych zabiegów


 
Vadicz
Dodano: 2005-11-22
 

Spędziłem trzy tygodnie w tym hotelu.Obsługa i sam hotel jest naprawdę ok a już kawa podawana przez pannę M. w hotelowej kawiarni jest najlepsza w promieniu 50 km...a to dużo...polecam.Vadicz


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie